Change management voor e-commerce bedrijven

Maak gebruik van onze slimme (digitale) coach

Plan een afspraak

Wij luisteren al jaren naar de markt en hebben de laatste 10 jaar veel adviezen gegeven aan bedrijven die hun e-commerce prestaties wilden verbeteren. De vraag naar digitale tools is alleen maar groter geworden. Bedrijven willen mee met de ontwikkelingen en managers willen het begrijpen, zodat zij het door kunnen geven aan hun medewerkers. 

Consultants

We leveren consultants voor grote veranderingen binnen bedrijven. Onze consultants zijn gedreven, hebben veel ervaring opgedaan binnen e-commerce en zijn gericht op het samensmelten van individuen tot een team.

“De diversiteit aan technische systemen is groot, maar voor ons staat er altijd één ding centraal ‘de acceptatie van de medewerker’.”

Methode

Door het ontwikkelen we een slimme digitale coach kunnen wij nog veel doelgerichter en veel meer mensen tegelijk sturen binnen een bedrijf. Alle input wordt immers verzameld en daarmee kunnen we exact aangeven waar de pijnpunten zitten en hoe die aangepakt kunnen worden. Is er bijvoorbeeld informatie nodig, dan zorgen wij dat dit beschikbaar komt. De app is te gebruiken voor bedrijven van 50 tot 200 medewerkers en ondersteunt tijdens het veranderproces, het is gericht op het laten resoneren van uw team. Resoneren betekent voor ons; Niet alleen de neuzen dezelfde kant op, maar ook pro-actief werken aan verandering.

“Wij geloven niet in de olievlek tactiek maar wel in verandering door bedrijfsbreed te trainen, communiceren & meten.”

 

Meten, Leren, Interactie

Door periodiek te meten, te leren en door interactie coacht de app medewerkers. Het is mogelijk om de digitale coach als een extra middel in te zetten naast onze ervaren consultants. 

Verloopt de digitale verandering niet zoals gewenst? 

Plan gratis en vrijblijvend een assessment in.

Lees hier ons privacystatement