Blijf dicht bij jezelf in tijden van verandering.

 

Met dit boek geeft Romeo Goedel je een persoonlijk veranderingsplan. "Veranderen is zoeken naar de balans tussen controle en loslaten. Controle is dat waarmee we onszelf beheersen en ons verantwoordelijk voelen. Loslaten is alles laten aan je voorbij laten gaan. Hoe krijg je die twee in balans?"

Dit boek is in eerste instantie geschreven voor iedereen werkzaam in e-commerce. Mensen die in een situatie terecht zijn gekomen waarbij ‘het werk’ verandert zonder dat ze daarvoor kiezen. Een van de grootste veranderingen is een nieuw systeem.
Het viel proeflezers op dat de handvatten ook toepasselijk zijn voor andere branches, maar de gebruikte voorbeelden zijn gericht op e-commerce.

Opbouw

Hoe komt het dat je veranderingen niet zo makkelijk accepteert? Hoe zorg je dat je controle krijgt?

Tools

Met een aantal tools zal ik je handvatten geven om te zorgen dat je orde schept en geef ik je zekerheid.

Modellen

Van mij krijg je geen modellen, maar ik geef je handvatten om te dealen met een verandering die onvermijdelijk is.

Gevoel

Met dit boek wil ik mensen inspireren om te luisteren naar je gevoel, je verstand en naar elkaar.

Hoe ben ik gekomen tot het boek?

In mijn leven staan verandering en verbetering centraal. Met allerlei ideeën om de ‘wereld’ mooier te maken, stond het veranderen me in de weg. Inmiddels is veranderen mijn werk geworden. In mijn werk als adviseur word ik ingeschakeld om verandering te sturen, leiden en/of begeleiden. De afgelopen 10 jaar werk ik als zelfstandig e-commerce specialist. Dat wil zeggen dat ik bedrijven help door ze advies te geven of ze te begeleiden bij projecten.

Aandacht voor mensen en verandering

 

Dit is een aspect waarin ik, volgens mijn klanten en collega’s, het verschil maak. Mijn werkwijze wordt namelijk geleid door mijn gevoel. Maar in deze wereld van zekerheden, is mijn gevoel niet voor iedereen het kompas om bedrijfskeuzes op te maken. Wat heel vreemd is, want mijn gevoel is eigenlijk wel goed, al zeg ik dat zelf.

Met mijn open mind en gevoel tast ik af, lees, analyseer en onderbouw de verandering weer met een theoretisch model. Wat geaccepteerd is of wordt.

Met dit boek wil ik mensen inspireren om in de digitale transformatie te luisteren naar je gevoel, verstand en naar elkaar. Ik noem het gehoord worden.

Interesse gewekt?

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer lezen over mij en mijn manier van werken? Lees online de inleiding van mijn boek. Je hoeft alleen maar je e-mailadres in te vullen en de rest gaat vanzelf. 

Je zit nergens aan vast! 

Ik wil meer lezen