Assessment


Verloopt de digitale transformatie van je bedrijf stroef of niet zoals gewenst? Je bent niet de enige.

Wil jij een succesvolle samenwerking tussen verschillende afdelingen? Maar merk je dat dit niet vanzelf goed komt? Jarenlang zijn wij bij bedrijven op de werkvloer geweest en hebben gezien wat voor problemen er kunnen ontstaan wanneer veel mensen met elkaar samenwerken. Het mooie is dat we allemaal uiteindelijk hetzelfde doel hebben, maar dat niet iedereen dezelfde weg daar naar toe bewandeld. Wij zijn ons gaan richten op het ontwikkelen van een positieve manier om iedereen naar hetzelfde doel te begeleiden.

Onderzoek

Wij zijn een onderzoek gestart om te ontdekken waar de problemen en oplossingen bij grote veranderingen binnen een organisatie zitten. Daarvoor hebben we een uitgebreid onderzoek gedaan onder heel veel bedrijven en hebben wij hele waardevolle inzichten opgedaan. Vanaf dat moment ben ik een methode gaan ontwikkelen die wel werkt.

 

Hoe werkt het?

Door je aan te melden voor een assessment ontvang je een paar vragen per e-mail. Door de vragen te beantwoorden maak jij een inschatting van de situatie binnen jullie bedrijf. Daarna ontvang je van ons de resultaten van het jaarlijkse onderzoek, zodat je jouw organisatie alvast rustig kunt vergelijken met andere organisaties. Ondertussen heb jij een online gesprek met mij in kunnen plannen, zodat ik je kan voorzien van verschillende tips waar jij en het bedrijf wat aan hebben.

Assessment aanvragen? 

Boek geheel gratis én vrijblijvend een assessment in. Hopelijk kunnen we jou en/of jouw bedrijf weer een aantal stappen vooruit helpen.

Lees hier ons privacystatement