Digitale verfrissing voor je website? Een customer journey levert meer conversie!
41040
post-template-default,single,single-post,postid-41040,single-format-standard,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,capri child-child-ver-1.0.0,capri-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Digitale verfrissing voor je website

Een relevante website is essentieel voor de customer journey van jouw bedrijf. Denk niet alleen aan een sterke copy writing voor je vindbaarheid en Google Adwords. Maar ook aan een up to date design en iets persoonlijks. Zo’n website zet jouw passie perfect weg. Lees meer over jouw website check.

Hoe vaak bekijk jij je eigen website?

De eisen veranderen constant nu mensen steeds meer met verschillende apparaten een website bezoeken. Komt jouw product dan nog steeds goed uit of is de concurrent net wat gelikter? Voldoet jouw site aan de basiseisen van 2017?

Hoe je winkel en je etalage er uit zien is belangrijk. Dat kan klanten kosten maar ook opleveren. Niets nieuws toch? Toch vreemd dat er nog altijd sites met het design zijn van 2010 of ouder. Die etalage van zojuist, die werd toch ook met enige regelmaat veranderd!! Door je site te updaten maak je het interessant voor je klanten.

Naast de visuele kant van de website is het verstandig om relevante content te schrijven. Copy writing wordt steeds belangrijker voor de vindbaarheid in zoekmachines. Kijk bij het schrijven van je teksten naar de zoekwoordenplanner van Google adwords. Daar krijg je inzicht in de woorden die jouw klanten gebruiken.

Heb je geen tijd?

Zit het in je hoofd, maar zijn er steeds klussen die harder om je aandacht roepen?

Wij kunnen je helpen door het maken van een SWOT analyse of wel een website check. Je krijgt scherp waar de website verbeterpunten voor jouw bedrijf zitten. Op die manier bespaar je tijd en kun je meteen aan de slag.  Ook kunnen wij het voor je uit handen nemen. Net wat voor jou het makkelijkste is. Soms zijn een paar kleine aanpassingen die het verschil al maken.

Zie jij die digitale verfrissing wel zitten of heb je nog een vraag? Laat het dan hier weten, wij horen graag van je.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.